Jäsentiedote 11/2017

Jäsentiedotteita tullaan vastaisuudessa julkaisemaan täällä kotisivuilla, ja facebookissa muistutellaan aina uuden tiedotteen ilmestyessä, joten siirräthän sivustot aktiiviseen seurantaan! Menneet tiedotteet löytyy Arkisto-välilehdeltä kohdasta Jäsentiedotteet.

Syysvuosikokous

Maanantaina 27.11. pidettiin seuran syysvuosikokous Kuusankoskitalolla. Tulevana vuotena jatketaan hyväksi havaitulla konseptilla, eli seuran urheilumuotoina pysyvät edelleen suunnistus, yleisurheilu, maastopyöräily, luistelu sekä kunto- ja terveysliikunta. Jäsenmaksut pysyvät myös ennallaan. Puheenjohtajana jatkaa Jukka Salo ja johtokunnassa Kari Kantola, Ari Hietanen, Juhani Holopainen, Mirva Hilander, Henna Luostarinen, Heidi Kilpinen-Suurnäkki, Veikko Kaarlampi ja Sanna Karjalainen. Seuran hopeisella ansiomitalilla palkittiin Pia Hietanen, joka on toiminut seuran taloudenhoitajana ja ollut ahkerasti mukana seuran järjestämien kilpailujen järjestelyporukassa.

MTB-kisareitin raivaustalkoot

Kiira-myrsky teki pahaa jälkeä Kuusankoski MTB: kisareitillä loppukesästä. Nyt alueella on pääsääntöisesti saatu metsätyöt tehtyä, minkä johdosta polku on paikoin jäänyt hakkuutähteiden alle ja osin hävinnyt kokonaan metsäkoneiden ajouriin. Helatorstaina 10.5.2018 seura järjestää kolmannen kerran Kuusankoski MTB:n mahdollisuuksien mukaan entisellä reitillä. Vaikka puut ovat ympäriltä hävinneet, polku pyritään löytämään ja kunnostamaan ajettavaksi siitä, mistä se on ennen mennyt. Lauantaina 16.12. pidetään sään salliessa talkoot reitin pahiten kärsineellä osalla Ojakorvessa. Kokoonnutaan klo 10 Ojakorven ampumaradalle (Retkeilijäntieltä ensimmäinen tienhaara vasemmalle), mikäli lunta on maassa maltillisesti tai ei lainkaan. Lähempänä ajankohtaa tiedotetaan toteutuvatko talkoot.  Ota mukaan säänmukainen varustus (kumisaappaat ja vettä kestävät hanskat tai vaihtohanskoja tarpeeksi) ja rautaharava tai muu jäykkä oksaharava. Oksasaksia voi ottaa myös mukaan ja yksi moottorisaha olisi hyvä olla. Raivattava polkualue on pituudeltaan noin 1,5 kilometriä.

Kesän 2018 rastiviikot

Ensi kesän rastiviikkojen edullisimman ilmoittautumisportaan päivämäärät alkavat olla käsillä. Seura maksaa jäsenilleen yhden rastiviikon edullisimman hinnan mukaan, joten nyt on aika toimia, etenkin jos suuntana on Kainuu. Kainuun Rastiviikolle pääsee edullisimpaan hintaan kun ilmoittautuu 30.11. mennessä, eli viimeistään tämän viikon torstaina. Seinäjoella ja Lapualla juostavan Fin5-viikon edullisin ilmoittautumisporras päättyy vuoden lopussa.

Lahti-Hollola 2018

Jukolan Viesti juostaan tulevana kesänä lähes naapurissa, Hollolassa Hälvälän lentokentän maastoissa. Kisaan ilmoitetaan ainakin kaksi mies- ja kaksi naisjoukkuetta. Tavoitteena on ilmoittaa lopullinen määrä joukkueita edullisimman osallistumismaksun mukaan, eli 1.2. mennessä. Mikäli helmikuun alkuun mennessä on tiedossa, että tarvetta olisi useammalle joukkueelle, lähdetään viestiin mukaan niin monella joukkueella kuin saadaan täytettyä. Ilmoitathan juoksuhalukkuudestasi Jukka Salolle viimeistään 29.1.2018 mennessä osoitteeseen jukka.salo at kimmosalo.fi Jukolan harjoituskartoille tullaan pitämään yhteisharjoituksia keväällä, mutta esimakua tulevasta suppamaastosta voi käydä katsomassa oheisesta linkistä vuoden 1987 Jukola-kartalla:

http://www.jukola.com/jukola/kartat/j1987_ju_6.jpg