Kuusaa-juoksu 2023

Kiitoksia kaikille osallistujille. Tervetuloa ensi vuonna uudestaan!

TULOKSET

Kuusankosken Urheiluseura, Voikkaan Viesti ja Kuusankosken-Jaalan aluetoimikunta järjestävät elokuun 12. päivänä 2023 Kuusaa-juoksun Kuusankosken keskustassa Kymijoen rantaa mukaillen

Kilpailuohjeet

Lähtö ja maali
Lähtö tapahtuu klo 12 Kymintehtaalla Taideruukin piha-alueelta. Maali sijaitsee samassa paikassa.

Reitti
Reitti lähtee Kymintehtaalta Kyminkadun vierustan kevyenliikenteenväylää länteen, ylittää Kuusaansillat ja kääntyy Kuusankoskitalon taakse Rantapuiston hiekkatielle, jatkuu Koskenrannan puistoalueen läpi ja pyörätietä Ekholmintien vartta, kääntyy Patosillantielle ja kiertää Minttonintietä rantaa pitkin crossfit-salin vierestä samaan paikkaan mistä lähdettin. Reitin pituus on 4,7 km. Reitti kulkee pääosin kevyenliikenteenväyliä pitkin, mutta reitillä on muutama suojatietä pitkin ylitettävä hiljainen katuosuus. Näissä paikoissa on liikenteenohjaaja turvaamassa osallistujien kulkua.

Sarjat
Kilpasarjat: miehet, naiset. Kilpasarjoissa reitti kierretään kaksi kertaa, matka yhteensä 9,4 km.
Kuntosarjat: hölkkä 9,4 km, hölkkä 4,7 km, kävely ja tiimisarja. Kävely- ja tiimisarjoissa ei oteta aikaa ja reitti kierretään yhteen kertaan. Tiimisarjaan voi osallistua 2-5 hengen joukkueilla ja matkaa voi taittaa kävellen tai juosten.

Kilpasarjoissa parhaat palkitaan, ja muissa sarjoissa palkinnot arvotaan.

Ilmoittautuminen
Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Tapahtumaan voi ilmoittautua paikan päällä lauantaina klo 10-11.