Suunnistus / Kuntorastit

KuUS kuntorasteja järjestää Kuusankosken Urheiluseura ry.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia myös suunnistusseurojen iltarastit perinteisessä muodossaan ovat rajoitettua toimintaa. Metsään tekee kuitenkin monella mieli, joten tarjoamme toistaiseksi viime vuoden tapaan omatoimisia kuntorasteja vaihtelevissa maastoissa. Sitten kun perinteisten kuntorastitapahtumien järjestäminen on taas mahdollista, siirrymme niihin tämän sivun alaosassa olevan taulukon mukaisesti.

Oheisesta taulukosta näet ajanjakson, jolloin kyseisen maaston radoilla on rastiliput rastipisteissä. Rastipisteet on merkattu myös kuitunauhalla, ja ne jäävät sinne rastilippujen poistumisen jälkeen, joten radoilla voi käydä harjoittelemassa myös myöhemmin. Lähtö ja maali merkataan pelkästään kuitunauhalla, ja mahdolliset pysäköintipaikat on merkattu karttoihin P-merkinnällä. Tarjolla on normaalisti A- ja B-rata, mutta ratamestarista riippuen myös C-rata tai mahdollinen erikoiskartta. Radat ovat ladattavissa ja tulostettavissa viimeistään päivä ennen ratojen avautumista, ja rastiliput radoilla ovat paikoillaan vimeistään radan avautumispäivänä.

Tuloksesi omatoimirasteilta voit halutessasi lähettää oheisen lomakkeen kautta. Rastien järjestäjänä meitä kiinnostaa paljonko omatoimirasteilla käy suunnistajia. Halutessasi tuloksesi jää vain seuran tietoon, muutoin lomakkeella lähetetyt tulokset ladataan tänne sivuille kyseisten omatoimirastien päättymisen jälkeen.

Muistathan noudattaa valtiovallan kulloinkin voimassa olevia suosituksia! Metsään mennään tekemään yksilösuoritusta, ja välimatkat muihin on pidettävä tarpeeksi suurina.

Tervetuloa suunnistamaan!

KuUS omatoimirastit 2021

Rastiliput metsässäPaikkaPysäköintiRadatTuloksetLisätietojaKuitunauhan väri
20.4. - 2.5.Kuusankoski, LamminmäkiSudenpesäntieA-rata +
A-rata
B-rata
C-rata
C-rata helppo

Erikoiskartat:
Taito-rata
Taito-käyrä
A-käyrä
Tulosten kirjausSini-keltainen
3.5. - 9.5.Kuusankoski, kuntoutuskeskusPohjankorventie 19Sini-keltainen
10.5. - 16.5.Kuusankoski, PilkanmaaIitintie 45Sini-keltainen
17.5. - 23.5.Kuusankoski, KattilamäkiKontjärvenpolku 2Sini-keltainen
24.5. - 30.5.Kuusankoski, AnhavaMuurlinnantie 363
Pysäköi auto niin, että se ei haittaa muita tien käyttäjiä.
Sini-keltainen

Kuntorastit 2021 – omatoimirastien jälkeen

Karttojen jakoaika klo 17.00-18.30 ellei erikseen ole muuta mainittu. Ei karttamaksua. Kesän kuntorastimme ovat täysin ilmaisia kaikille! Tapahtuman tukija on nähtävissä kuntorastikalenterissa ja kartassa logona – kiitos tukijoille. Kartan pdf-tiedoston voi ladata itselleen myös näiltä sivuilta pari päivää ennen tapahtumaa. Radat ovat kierrettävissä myös myöhemmin. Rasteille jää kuitunauha rastilippujen ja leimasimien poiskeräämisen jälkeen pois lukien sprinttiradat.

EMIT-leimaus. Ratavaihtoehdot: A-rata 5-7 km, B-rata 3-5 km ja C-rata 2-3 km. Tapahtumakohtaisesti ratavaihtoehtoina voi olla myös lisäksi Ylipitkä 8+ km, C-rata HELPPO 2-3 km ja D-rata 1-2 km.

Reitinvalinnoista voi keskustella Kuusankosken Urheiluseuran Facebook -sivuilla. Ratojen suunnittelijat ottavat myös niihin kantaa.

Lue tästä ohjeita kuntorastien osallistujille.

KuUS kuntorasteilla on käytössä rastilippu-palvelu. Lisätietoa rastilippu-palvelusta.

Tervetuloa suunnistamaan!

Ilmaiset kuntorastit mahdollistaa tapahtumakohtainen yritysisäntä. Lue täältä miten yrityksesi voi osallistua kuntorastien järjestämiseen.

Tulokset nyt myös PK-lehdessä aina saman viikon keskiviikkona!

KuUS kuntorastikalenteri 2021

PvmPaikkaOpastusRadatIsäntäTulokset ja väliajatHärveliOsall.
20.4. - 31.5.Polkujuoksucup, NiivermäkiSorakuopantie 48ReittikarttaOmatoiminen osakilpailu.
31.5.Polkujuoksucup, Melkunmäki
7.6.Valkeala, Kaakkovuori
14.6.Jaala, Pekkolanmäki
21.6.Polkujuoksucup, Pilkanmaa
28.6.Jaala, Venearonvuoret
2.8.Jaala, Verla
9.8.Kuusankoski, Maailmansiliä
16.8.Kuusankoski, Kettumäki (sprintti)
23.8.Jaalan kirkonkylä
30.8.Jaala, Huhdasjärvi
6.9.Polkujuoksucup, Kasakkakallio

Kesällä 2021 järjestetään kuntorastien lisäksi KuUS polkujuoksucup. Cupin osallistumismaksu on 5 €/tapahtuma. Tapahtumista voit lukea lisää polkujuoksucupin omalta sivulta.

Polkujuoksu on erittäin hyvä harjoittelumuoto suunnistusta harrastaville. Tervetuloa mukaan!