Suunnistus / Sponsoreille

Yhteistyökumppaniksi kuntorasteille?

Kuusankosken Urheiluseuralla on pitkät perinteet kuntorastien ja suunnistuskilpailujen järjestämisestä. Vuodesta 2016 asti kuntosuunnistustapahtumat on tarjottu kävijöille täysin ilmaisina. Maksuttomuudesta huolimatta olemme halunneet toteuttaa kaikki tapahtumat laadukkaina, mm. karttojen, ratojen sekä vaihtelevien maastojen osalta. Tapahtumia järjestetään Kuusankosken ja Jaalan alueilla sekä taajamassa lähirasteina että metsärasteina. Näin tapahtumamme soveltuvat hyvin sekä kilpasuunnistajalle että vasta-alkajalle, mikä onkin lajin yksi kiehtovimmista elementeistä. Kuntosuunnistustapahtumien maksuttomuuden ovat mahdollistaneet yritysyhteistyökumppanimme.


Yhteistyökumppanina yritys kustantaa yhden tai useamman kuntosuunnistustapahtuman järjestämisen. Tällä rahalla katetaan suunnistustapahtuman suunnittelu, toteutus, lehti-ilmoitus, tulokset ja ajanottojärjestelmän ylläpito. Näin lajille annettu tuki menee suoraan ruohonjuuritasolle eli lajin harrastajille. Tapahtumat järjestetään harrastajien voimin talkootyönä.

Yhteistyökumppanina saat:

• Tapahtumaisäntänä saa logon tai nimen näkyviin lehti-ilmoitukseen, karttaan sekä nettisivuille.
• Halutessaan voi tuoda roll upin tai banderollin tapahtumapaikalle.
• Mahdollistaa kaikenikäisille soveltuvan lajin harrastamisen ilmaiseksi paikallisille ihmisille.


Jos kiinnostuit yhteityökumppanuudesta tai haluat esittää lisäkysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse kuusankoskenurheiluseura(at)gmail.com.


Tässä vielä kokemuksia ja palautteita kuntorasteiltamme:
• Tapahtumat ovat saaneet kiitosta maastovalintojen, ratojen ja karttojen hyvästä laadusta.
• ”Näillä rasteilla ei tarvitse juosta letkassa. Täällä pääsee tekemään omaa työtä”
• Hyvä henki ja välitön tunnelma.
• ”Täällä pyritään aina löytämään uutta näkökulmaa maastoon ja ratasuunnitteluun.”