Jäsentiedote 2/2018

Kevätkokous

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 26.3. klo 19 Kuusankoski-talolla (Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski). Osallistujille kahvitarjoilu, tervetuloa!

Kuntorastit 2018

Kuntorastikalenteri on nyt julkaistu! Kuntorastit pidetään maanantaisin, ja ajankohdat ja paikat ovat seuraavat:
23.4. Kuusankosken urheilupuisto
7.5.    Ruhmaanharju *
21.5. Inginmaa
4.6.   Venearonvuoret *
11.6.  Petäjäposti *
30.7. Lamminmäki
13.8. Hausanniemi *
27.8. Anhavan hiihtomaja
3.9.   Voikkaa
10.9. Niivermäki

Tähdellä merkityt tapahtumat kaipaavat vielä vastuullista järjestäjää. Ratasuunnittelussa saat tarvittaessa apua ihan valmiiksi asti, joten sen suhteen ei kannata jättää osallistumatta. Järjestelyasioissa ota yhteys Ari Hietaseen (ari.hietanen at pp.inet.fi)

Jukolan Viesti 2018

Jukolan viestiin lähdetään kahdella venla-joukkueella ja kahdella jussi-joukkueella. Jos haluat juosta seuran väreissä viestissä, ilmoitathan siitä Jukka Salolle (jukka.salo at kimmosalo.fi), mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään!

Kuusankoski MTB ja TRAIL

Helatorstaina 10.5. järjestetään maastopyöräkisa sekä polkujuoksukisa. Kilpailuihin tarvitaan talkoolaisia, joten jos olet käytettävissä, merkkaa päivä kalenteriin ja ota yhteyttä kisasihteeri Heli Taskiseen (heli.taskinen at fennia.fi). Kisareitin raivaustalkoot pidetään heti, kun lumet maastossa sulavat sen verran, että polun pohja on löydettävissä. Kiira-myrskyn tuhoja on edelleen paikoin runsaasti reitillä.

Uudet seuravaatteet

Seuravaatteita on tilattu helmikuussa, ja niiden arvioitu toimitusaika on viimeistään huhtikuun lopussa. Ennakkoon tilanneille on tulossa suunnistuspaita, tuuliliivi sekä hihaton juoksu-/sprinttipaita. Kaikkia vaatteita on tilattu myös varastoon (suunnistuspaita koot S-XL, liivi S-L, hihaton paita M-L), joten jos et tilannut ennakkoon vaatteita ja haluat varmistaa itsellesi tietyn koon, ota yhteys Sanna Karjalaiseen (karjalainen.sanna at gmail.com). Vaatteiden saavuttua tilanneille tiedotetaan erikseen, mistä ja milloin vaatteet voi noutaa.