Jäsentiedote 3/2018

Tulevaisuus-ilta 8.10.

Maanantaina 8.10. järjestetään vapaamuotoinen seuratapaaminen Urajärven rannalla Uranpirtillä (Anhavaistentie 674).

klo 17 yhteislenkki Uranpirtiltä lähialueen hiekkateille
klo 18 sauna kuumana
klo 19 -> pientä syötävää tarjolla, vapaamuotoista yhdessäoloa

Illan aikana on tarkoitus yhdessä pohtia seuran tulevaisuutta, mitä toimintaa seuran tulisi järjestää, mihin on resursseja, mitä jäsenistö tulevaisuudessa seuralta toivoo. Jos mielessäsi on muhinut parannusehdotus johonkin asiaan, tai idea järjestettävästä toiminnasta, tämä on oikea paikka tuoda ajatukset ilmi. Kaikki ideat kuunnellaan ja mikään ajatus ei ole liian korkealentoinen esitettäväksi!

Alustavat ilmoittautumiset osoitteeseen karjalainen.sanna at gmail.com, jotta osaamme varautua syötävien osalta. Ilmoittautuminen toivottavaa viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa, mutta tilaisuuteen voi tulla, vaikka ei olisi ilmoittautunutkaan.

Seuravaatteiden tilaus

Olemme tilaamassa huppareita seuran logolla vapaa-ajan käyttöön. Cliquen laadukkaassa hupparissa on erillinen ohut sisävuori sekä kaksi vetoketjullista sivutaskua. Hupparin väri tulee olemaan harmaa (kolmas oikealta) ja selkään ja rintapieleen tulee seuran logo. Hupparia tilataan ennakkotilausten lisäksi varastoon noin 10 kpl kokoja S-XL. Sovituskappaleita on saatavilla Kausalassa (kulkeutuu sovittaessa Kouvolan suunnalle), mutta varastoon tilattavien paitojen vuoksi pystyt vaihtamaan vielä kokoa, mikäli etukäteen arvioitu koko ei olekaan sopiva.

Hupparin hinta tulee olemaan noin 50 euroa. Ennakkotilaukset sähköpostitse osoitteeseen karjalainen.sanna at gmail.com. Tilaus tehdään 10.10. ja seuratilaisuudessa 8.10. on mahdollisuus sovittaa vaatteita.

Syyskokous

Seuran syyskokous järjestetään maanantaina 26.11. Kokouskutsu ja tarkemmat lisätiedot päivitetään myöhemmin, mutta merkatkaa päivä kalenteriin!