Jäsentiedote 4/2018

Hyvää ovella kolkuttavaa talvikautta! Lunta on toistaiseksi  maassa, mutta saa nähdä onko viikon päästä jalassa edelleen juoksulenkkarit, nastarit vai peräti sukset..

* * * * *

Seuran yhteislenkit ovat lähteneet hyvin käyntiin. Lähtöpaikkana on Kuusankosken urheilupuiston kohdalla Lassilanpellontien kuntoradan puoleinen ns. koiratarhan parkki ja ajankohtana joka sunnuntai klo 11. Lenkki suuntautuu kuntorataa pitkin Nauhan kautta Anhavaan, josta tullaan eteläistä lenkkiä takaisin. Matkaa tulee vajaa 18 km ja vauhti lenkillä on rauhallinen: aikaa reissuun käytetään noin 2,5 tuntia ja ylämäet kävellään suosiolla. Tarkoitus on tehdä pitkää ja rauhallista peruskestävyysharjoittelua. Viime sunnuntaina juostiin vielä sama lenkki, vaikka maassa olikin jo nilkkoihin asti lunta. Tilanteen mukaan katsotaan millä kulkineilla ja mihin suuntaan lähdetään, mutta sunnuntai klo 11 on aika, jolloin lähdetään johonkin suuntaan. Seuran facebook-sivuilla ilmoitellaan viimeistään edellisenä päivänä sunnuntain lenkin teema. Sivuille pääsee tämän linkin kautta.

* * * * *

Viikko sitten pidettiin seuran syyskokous Kuusankoskitalolla. Seuran puheenjohtajana jatkaa Jukka Salo. Johtokunnassa jatkavat Ari Hietanen, Juhani Holopainen, Veikko Kaarlampi, Mirva Hilander, Henna Luostarinen, Kari Kantola ja Sanna Karjalainen. Heidi Kilpinen-Suurnäkki jäi johtokunnasta pois ja hänen tilalleen valittiin Tommi Manninen. Kokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma ja budjetti tulevalle vuodelle, sekä hyväksyttiin uudeksi seuran urheilumuodoksi polkujuoksu. Myös jäsenmaksut pidettiin ennallaan.

* * * * *

Varusteita seuran väreissä on nyt saatavilla runsaasti! Juoksutakkeja löytyy 1 kpl kokoa M ja 3 kpl kokoa L (70 e). Tuuliliiviä (55 e) löytyy 2 kpl kokoa M ja 1 kpl kokoa L. Ulkolenkille saatavissa nyt myös huipputyylikäs NoNamen yksinkertainen juoksupanta hintaan 10 e. Näitä löytyy S-kokoa 4 kpl ja M-kokoa 7 kpl. Myös uuden kuosin suunnistuspaitaa (39 e) löytyy varastolta: 2 kpl M-kokoa, 1 kpl L-kokoa ja 2 kpl XL-kokoa. Lisäksi yksi hihaton sprinttipaita (37 e) kokoa M on vielä vapaana. Vapaa-aikaan harmaa laadukas Cliquen huppari (40 e) seuran logolla, kokoja näistä löytyy 2 kpl S, 3 kpl M, 3 kpl L ja 1 kpl XL. Varusteasioissa ota yhteys karjalainen.sanna at gmail.com

* * * * *

Syksyn mittaan järjestetyt suunnitteluillat saavat jatkoa: ensi viikon sunnuntaina 16.12. klo 16 kokoonnumme Koskelankujalle paperiliiton ammattiosastojen 19 & 85 toimistolle (ravintola Koskelasta katsottuna ensimmäinen talo neljän rivistä, pysäköinti Koskelan pihalla) jatkamaan suunnittelua siitä mihin jäätiin. Tulevaksi vuodeksi on nyt jo niin paljon ideoita ja suunnitelmia, että nämä vaativat useamman pään ja useamman kerran, että kaikki toteuttamiskelpoiset ideat saadaan täysipainoisesti hyödynnettyä. Suunniteluiltaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet, riittää, että ilmestyt paikalle!