Jukola asiaa

Olen tänään torstaina 16.6 ilmoittanut osan joukkueiden juoksujärjestyksistä. Kalevankiertäjien joukkue on vielä hieman auki. Venlojen 2 joukkueelta puuttuu ankkuri. 

Jonkin verran jouduttiin keskustelemaan juoksujärjestyksistä, mutta jossakin vaiheessa on tehtävä päätöksiä vaikka ne eivät kaikkia miellyttäisikään. Toivon, että saamme joukkueet täytettyä ja kaikki ehjänä maaliin.

 Vien paikalle putkiteltan, ( ison) ja maavaatteen. Tuulensuojateltan paikka on no 91.

Kuten olemme jo keväällä viestittäneet, emme ole varanneet telttapaikkaa yöpymistarkoitukseen. Syynä ovat pitkät etäisyydet majoitusalueen ja kilpailukeskuksen välillä. Koska asumme, (suurin osa) kohtuullisen lähellä, tulee non-stop liikennettä olemaan paljon.

Seuramme järjestävä taho on sen verran pieni, ettei ole järkeä kuormittaa heitä majoitteiden rakentamisella ja roudaamisella. Ensi vuonna palaamme jälleen normaaliin käytäntöön. Ottakaa omat istuimet mukaan tuulensuojatelttaan.

 Keli tulee olemaan tänä vuonna surkea, joten varatkaa riittävästi kuivia vaatteita mukaan. Muistakaa myös ladata akut yö-osuutta varten.

Kaikki seuramateriaali, kuten numerot ja tarkistusliuskat löytyvät tuulensuojateltalta.

 

Kaikkiin kysymyksiin vastaa

 

Ari

 

0407691945