Kalevan Kierroksen kuulumisia – Elina kokonaiskisan kärkeen!

Heinäkuun kesälomista on suurelta osin palauduttu niin katsotaan mitä Kalevan kiertäjille kuuluu! Soutuhan soudettiin jo kesä-heinäkuun vaihteessa, ja tilanne tiivistyy. Elina ja Johanna soutivat vuorosoutuna kovimman naisten ajan ja Elina siirtyikin tämän myötä naisten kisassa kärkipaikalle. Johanna Herranen souti yksin viisi minuuttia hitaammin, mutta yksinsoutajille annettavien hyvitysten turvin Herranen sai soudusta reilu 50 pistettä enemmän. Tämä ei kuitenkaan juurikaan auttanut kokonaiskisassa, sillä Herranen on nyt kolmantena 223 pistettä Elinaa perässä. Kirsi Korpijärvi hengittää silti vielä Elinan niskaan vain 42 pisteen päässä. N40-sarjassa Katri on toisena ja N50-sarjassa Anne jatkaa kärkipaikalla Johannan ollessa viides. Myös Niina selvisi soutu-urkastaan, vaikka ei enää kokonaiskisassa mukana olekaan suunnistuksen jäätyä väliin.

Miehissä Juha tuli aivan kärkiporukassa maaliin ollen yksinsoutajista neljänneksi nopein ja keräten 970 pistettä. Myös Esa ja Lasse taistelivat itsensä maaliin ja tilanne kokonaiskisassa kiristyy. M50-sarjassa Juha on vain 12 pisteen päässä kolmossijasta ja Esa on sijalla seitsemän. M65-sarjassa Lasse otti 35 pisteen kaulan pahimpaan kilpakumppaniinsa Aimo Väisäseen.

Myös joukkuekisassa tilanne tiivistyy. Pajulahti Ladies on edelleen naisten kisassa kärkipaikalla, mutta nyt eroa on KuUS:n joukkueeseen enää 57 pistettä! Kolmantena oleva KK-Länsi Uusimaa on jo lähes 1000 pistettä perässä, joten tässä kisataan enää siitä kirkkaimmasta paikasta. Miesten puolella kaikkiin osakilpailuihin ei ole saatu täyttä joukkuetta mukaan (eli neljää suoritusta), joten miehet ovat kaikkien joukkueiden listalla tällä hetkellä itse asiassa Pajulahti Ladies’n ja KuUS:n naisten välissä! Etumatkaa miehillä on vain 26 pistettä, joten tästä syntyy vielä jännittävä kisa myös seuran sisäisesti!

Kierros jatkuu 19.8. kun Iitissä poljetaan 66 kilometriä kelloa vastaan naapuriseuran Kouvolan Pyöräilijöiden järjestämässä kisassa.