Kalevan Kierroksen suunnistus toimi Jukola-treeninä, Elina naisista nopein

Kalevan Kierroksen kolmas osalaji suunnistus käytiin lauantaina 27.5. Ikaalisissa. Kyrös-Rastin radoille lähti lähes täydet joukkueet, vain Jari ja Niina olivat pois kisasta. Naisten ylivoimaiseen kärkiaikaan juoksi odotetusti Elina, joka oli miestenkin joukossa sijalla 11 ja naisissa ylivoimainen ykkönen 15 minuutin erolla seuraavaan. N50-sarjassa Anne otti podiumpaikan ollen kolmas ja Johanna oli viides. N40-sarjassa Mirva juoksi sijalle 6 ja Katri oli 11.

Miehissä Kierroksen debyyttinsä tehnyt Mika Elo oli sarjassaan M50 nopein Juhan täydentäessä KuUS:n sijoitukset viidennellä sijallaan. Esa löytyy sijalta 16. M40-sarjassa juossut Mika Liukkonen oli 19. ja Lasse M65-sarjassa pronssilla.

Naisten joukkuekisassa Pajulahti Ladies johtaa KuUS:n naisia 409 pisteellä. Miehet ovat sijalla 12. Naisten kokonaiskisassa Elina on kaventanut Kirsi Korpijärven johtoa, ja Korpijärvi on enää 19 pistettä Elinaa edellä. N50-sarjassa Anne on toisena 42 pisteen päässä Virpi Remahlista. Katri on sarjassaan toisena Korpijärven jälkeen, ja Elina näin ollen naisten yleisessä sarjassa johdossa. Lasse on kärjessä ikäsarjassaan kokonaistuloksissa ja Juha on viidennellä sijalla Esan ollessa heti perässä kuudes.

Tulokset löytyvät täältä.

Esa.

Mika E.

Anne vasemmalla.

Elina.

Kuvat: Anita Herkman/Kyrös-Rasti