Kohti alkavaa kautta 2019 – Arin terveiset

Hyvä suunnistava väki!

Lumet ovat vielä maassa useita viikkoja, mutta kauden 2019 valmistelu aloitetiin jo viime syksynä. Kaudesta on tulossa hyvin tapahtumarikas ja hienoja elämyksiä on tarjolla koko porukalle. Ne, jotka aikovat kisailla kansallisella tasolla, muistakaa lunastaa lisenssi hyvissä ajoin. IRMA toimii huomattavasti notkeammin kun kilpailulupanne ovat kunnossa. Seuran puolesta jatkamme samalla linjalla kuin edellisinä vuosina. Eli seura maksaa SM-, AM-, ja kansallisten kilpailujen osallistumismaksut. Lisäksi pakettiin kuuluu vielä yksi kotimainen suunnistusviikko halvimman ilmoittautumistaksan mukaan. Kesän kilpailukausi alkaa 30.3 Karjaan Uran järjestämillä kansallisilla ja päättyy pyhäinmiestenpäivänä järjestettävään Raatojuoksuun, joten tarjonta on runsas.

Kuusankosken Urheiluseura on ilmoittanut Kangasala SK:n järjestämään Jukolan viestiin kaksi Venla- ja kaksi Jussi-joukkuetta. Kaksi Venlaa on jo ilmoittautunut juoksemaan, joten peli on avattu silläkin saralla. Ilmoittautumisia joukkueisiin otetaan vastaan osoitteeseen .

Kuusankosken Urheiluseura järjestää kaudella 2019 kymmenet maksuttomat kuntosuunnistukset Kuusankosken ja Jaalan ympäristössä. Tämä on mahdollista sponsoriemme avustuksella. Nämä tapahtumat eivät synny itsestään, joten muistuttaisin aktiivijäseniä osallistumaan näiden tapahtumien järjestämiseen. Apua kaivataan rastien vientiin, ratojen purkamiseen, ratamestaritoimintaan ja kuntosuunnistustapahtuman pyörittämiseen. Julkaisemme helmikuun lopulla kuntosuunnistusohjelman. Jos huomaat sieltä itsellesi sopivan tapahtuman, jossa voisit toimia toimitsijana ota yhteyttä tämän kirjoituksen laatijaan.

Kaudella 2019 uutuutena järjestetään Kouvolan kuntorasticup. Tämä kisailu on maksullinen ja käsittää kuusi erillisellä teemalla olevaa tapahtumaa. Tämäkin tapahtumasarja kaipaa muutamia lisäkäsiä toteutuakseen.

KuUS järjestää 31.8. kansallisen tuplakeskimatkan suunnistuskilpailun Jaalan Pekkolanmäellä. Pyydän kaikkia aktiiveja merkitsemään tämän päivän jo kalentereihinne. Kilpailun järjestäminen on tällaiselle pienelle seuralle aikamoinen rypistys, ja sen takia pyytäisin teitä toimitsijoiksi jo tässä vaiheessa kautta.

Muistuttaisin, että seuramme järjestää 18.5. kansallisen maastopyöräkilpailun Kuusankoski MTB ja 19.5. polkujuoksutapahtuman Kuusankoski TRAIL. Näiden tapahtumien järjestelyissä meillä suunnistajilla on keskeinen rooli.

Uutta tulee olemaan myös polkujuoksukoulu, josta ilmoitellaan lisää seuramme kotisivuilla, kun ohjelma tarkentuu.

Näillä eväin kohti uutta kilpailukautta!

Ari

040 769 1945