Syksyn tulevia varustehankintoja

Seuralle on tilattu huppareita, jotka saapuvat joulukuun alkussa. Kyseessä harmaa Cliquen vetoketjutaskullinen huppari, jossa seuran logo selässä ja rintamuksessa. Hinta n. 50 e, ja varastoon tulevat koot ovat S 2 kpl, M 3 kpl, L 3 kpl ja XL 1 kpl.

Myös juoksutakkien lisätilaus toteutuu. Näitä tilataan vähintään kuusi kappaletta, joista ennakkotilausten jälkeen loput varastoon. Varastoon tilattavat koot ovat tämän hetken tilausten mukaan 3 kpl M-kokoa ja 2 kpl L-kokoa. Takin hinta on n. 70 e.

Tilaukeen lähtee myös seuran logolla ja väreillä varustettu kevyt NoNamen otsapanta. Kyseessä yksinkertainen Race-malli, jonka sisäpuoli harjattu pehmeäksi. Pantaa tilataan varastoon vähintään 10 kpl, hinta n. 15 e.

Race headband

 

 

Tilausten yhteydessä jäsenillä on mahdollisuus hankkia musta NoNamen kevytuntuvatakki hintaan 99 e, johon tehdään Kouvolassa brodeerauksella seuran logo. Takin väri on musta ja sitä on unisex sekä naisten mallia. Voit siis tilata pelkän mustan takin ilman brodeerauksia. Takkia tilataan sovituskoot unisex M ja L, sekä naisten S ja M (mahdollisesti myös XS). Jos haluat sovittaa takkia, ota yhteys ao. sähköpostiin ajankohdan sopimiseksi.

Light Puffy Down Jacket

 

 

Kaikissa tilausasioissa ota yhteys karjalainen.sanna at gmail.com

Vanhat varusteet

Muistutuksena vielä, että varastolta löytyy ns. uuden kuosin suunnistuspaitaa lyhythihaisena, yksi hihaton sprinttipaita sekä muutama tuuliliivi. Vanhempia vaatteita löytyy etenkin housuosastolta runsaasti ja erityisesti pieniä kokoja: 3/4-pituiset suunnistushousut, pitkälahkeiset suunnistushousut, säärisuojia, suunnistuspaitoja, trikoohousuja ym. Lisätietoja Varusteet-sivulta.