Vuokatti-hiihto 19.3.

Kalevan Kierroksen toinen osalaji Vuokatti-hiihto saatiin hiihdettyä yllättävän talvisissa olosuhteissa. Pakkasta oli jo etelän lämpöön tottuneille suhteellisen paljon ja navakka tuuli teki ilmasta entistä kylmempää. Kierroksella hiihdetään ensisijaisesti vuorovuosin perinteistä ja vapaata, ja perinteisen tyylin vuosi näkyi selvästi osallistujajakaumassa. Perinteisen lähtöön lähtivät Esa, Juha, Lasse, Anne, Katri, Elina, Johanna ja Niina ja vapaan tyylin valitsivat vain Kai ja Mika.

Miesten puolella sarjassaan toiseksi hiihti Lasse (M65). M50-sarjassa käytiin tiukka jäsentenvälinen otatus, kun Juha ja Esa hiihtivät lähes yhtä matkaa. Lopussa Juha pääsi kuittaamaan ja sivakoi sarjassaan kolmanneksi jättäen Esaa maalisuoran verran neljänneksi. Naisissa Elina viiletti yleisessä sarjassa kärkiajalle, vaikka nopeimman kiertäjänaisen aikaa sillä ei kuitattukaan. N50-sarjassa Johanna tuli toiseksi jääden nopeimmalle naiselle reilu viisi minuuttia. Anne hiihti samassa sarjassa kolmanneksi ja Niina kahdeksanneksi. Katri taisteli N40-sarjassa kolmanneksi. Vapaan menijät Mika ja Kai saivat hieman lisäminuutteja pistekertoimesta, joten he löytyivät sijoilta 28 (Mika M40) ja 38 (Kai MYL).

Kolmas osalaji on 21.5. Tuusulassa, jossa juostaan joko puolimaraton tai täysmatka. Puolikkaan juoksijoille on luvassa kertoimet, joten omasta puolikkaan vauhdista riippuen täytyy hieman taktikoida lähteekö täydelle matkalle vai tyytyykö puolimaratoniin.