Kuusankosken halkijuoksu

Kuusankoski 100 -juhlavuoden tapahtumana Kuusankosken Urheiluseura ja Voikkaan Viesti järjestävät elokuun 14. päivänä 2021 Kuusankosken halkijuoksun Voikkaan pallokentältä Kymin Ruukille alkaen klo 10.

Kilpailuohjeet

Tulokset

Lähtö
Klo 12 Hirvelän koululta (Kouluraitti).
Kymin Ruukilta on ilmainen linja-autokuljetus lähtöpaikalle.

Maali
Kymin Ruukki (Kyminväylä).

Reitti
Reitti kulkee Hirvelän koululta asfaltoituja pyöräteitä sekä Kettumäellä ja jokirannassa hiekkateitä pitkin Kymin Ruukille Taideruukin kulmalle, jossa maali sijaitsee. Reitin pituus on noin 9,5 km ja se kiertää Kettumäen kuntoradan kautta. Autoteiden ylityksissä on liikenteenohjaus, jotta kilpasarjaan osallistuvat pääsevät juoksemaan reitin sujuvasti läpi. Kuntosarjalaisten ja kävelijöiden tulee noudattaa varovaisuutta risteysten ylityksissä.
päivitys reittiin: keskeneräisen rantareitin työmaan vuoksi reittiä muutetaan alkuperäisestä kulkemaan rantatien sijaan Pallokentäntietä Sommelon ohi ja Kuusaantien yli liikenneympyrän kohdalta. Matkan pituuteen muutos ei vaikuta merkittävästi.

Sarjat
Kilpasarjat: miehet, naiset, pojat alle 15 v. ja tytöt alle 15 v. Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta.
Kuntosarjat: hölkkä miehet, hölkkä naiset ja kävely. Kuntosarjoihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.
Kaikille osallistujille jää tapahtumasta muistoksi pinssi sekä numerolappu.

Ilmoittautuminen
Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 9.8. klo 23:55 mennessä.

Ilmoittautuminen päättynyt.